Për Shqipërinë transporti është FALAS për porosi mbi 5000 lekë!

Mini Cart

Orga Real Barrier Cream

100 % Organic – COSMOS Organic Certified

Barriera e lëkurës dëmtohet shpesh herë nga faktorë të jashtëm atmosferik (i ftohti, i nxehti etj) si dhe nga një rutinë jo e përshtatshme kujdesi për lëkurën.

Orga Real Barrier Cream

? Rigjeneron lëkurën
? Zbut dhe hidraton në thellësi
? Zbardh dhe i jep elasticitet

? Ska më krruarje dhe skuqje

? I përshtatshëm për fëmijë dhe të rritur!

* Këshillohet të përdoret brënda 6 muajve nga data e hapjes së produktit.

Lloji i lekures: Categories: , , , , ,

Description

[sns_info_box desc=”ORGANIC GREEN TEA”][sns_info_box desc=”Caji jeshil organik ndihmon në forcimin e barrierës së lëkurës. Kontrollon prodhimin e yndyrës dhe ka efekt zbardhues.”]
[sns_info_box desc=”ORGANIC SHEA BUTTER”][sns_info_box desc=”Gjalpi shea organik siguron mbrojtje nga rrezet UV (jo aq sa për të zëvëndësuar kremin e diellit). Rigjeneron lëkurën e dëmtuar dhe të irrituar.”]
[sns_info_box desc=”ORGANIC BAOBAB OIL”][sns_info_box desc=”Vaji i pemës së Baobab në Afrikë, është i pasur me shumë aminoacide. Ndihmon në rritjen e elasticitetit, tendosjes dhe zbutjes së lëkurës.”]
[sns_info_box desc=”ORGANIC GLYCERIN”][sns_info_box desc=”Glicerina organike e marrë nga bimët shërben për të hidratuar thellësisht lëkurën dhe ndihmon në rigjenerimin dhe zbutjen e saj.”]

Çfarë është certifikimi COSMOS ?

COSMetics Organic and natural Standard

Themeluar nga BDIH-Gjermani,Cosmebio-Francë, Ecocert-Francë, ICEA-Itali dhe Soil Associations- Britani.
Standarti COSMOS është vula që garanton konsumatorin që produkti është organik dhe natyral.

Kriteret kyçe të certifikimit COSMOS

• 95% ose më shumë të përbërësve bazë duhet të jenë natyral.
• 20% ose më shumë e të gjithë përbërësve duhet të jenë organik.
• Përbërësit organik duhet të vijnë nga një tokë e pastër nga kimikatet/pesticidet ose përbërës të tjerë kimik për minimalisht 3 vite.
• I gjithë procesi rivlerësohet dhe kontrollohen përbërësit cdo vit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Orga Real Barrier Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Emri (required)

    Emaili (required)

    Subjekti

    Mesazhi

    dir.topmillion.net