Për Shqipërinë transporti është FALAS për porosi mbi 5000 lekë!

Mini Cart

Politikat e Privatesise

SEKSIONI 1 – ÇFARË BËJMË ME INFORMACIONIN TUAJ?

Kur blini diçka nga faqja jone e internetit, si pjesë e procesit të blerjes dhe shitjes, ne mbledhim informacionin personal që ju na jepni, siç janë emri, adresa dhe adresa e emailit tuaj.

Kur shfletoni faqen tone te internetit, ne gjithashtu marrim automatikisht adresën e protokollit të internetit (IP) të kompjuterit tuaj, në mënyrë që të na japin informacione që na ndihmojnë të mësojmë rreth shfletuesit tuaj dhe sistemit operues.

Marketingu me email (nëse aplikohet): Me lejen tuaj, ne mund t’ju dërgojmë email në lidhje me dyqanin tonë, produkte të reja dhe përditësime të tjera.

 

SEKSIONI 2 – MIRATIMI

Si e merrni miratimin tim?

Kur na jepni informacione personale për të përfunduar një transaksion, për të verifikuar kartën tuaj të kreditit, për të vendosur një porosi, për të caktuar një dërgesë ose për të kthyer një blerje, ne nënkuptojmë se ju pranoni që ne ta mbledhim atë dhe ta përdorim vetëm për atë arsye specifike.

Nëse kërkojmë informacionin tuaj personal për një arsye dytësore, si reklamim, ne ose do t’ju kërkojmë direkt pëlqimin tuaj të shprehur, ose do t’ju ofrojmë një mundësi për të thënë jo.

Si mund ta tërheq miratimin?

Nëse pasi të bëni zgjedhjen, ju ndërroni mendimin, mund të tërhiqni miratimin tuaj që ne t’ju kontaktojmë për mbledhjen e vazhdueshme, përdorimin ose zbulimin e informacionit tuaj, në çdo kohë, duke na kontaktuar në [email protected] .

SEKSIONI 3 – ZBULIMI

Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal nëse na kërkohet nga ligji për ta bërë atë ose nëse shkelni Kushtet tona të Shërbimit.

 

SEKSIONI 4 – BLERJA

Dyqani ynë është akomoduar në serverat tane. Ne ofrojmë platformën online të tregtisë elektronike që na lejon të shesim produktet dhe shërbimet tona për ju.

Per blerjen nepermjet Paypal të dhënat tuaja ruhen përmes ruajtjes së të dhënave të Paypal, bazave të të dhënave dhe aplikacionit të përgjithshëm Paypal. Ata i ruajnë të dhënat tuaja në një server të sigurt pas një firewall.

 

Pagesa

Nëse zgjidhni një portë pagese të drejtpërdrejtë për të përfunduar blerjen tuaj, atëherë Paypal ruan të dhënat e kartës tuaj të kreditit. Ai është i koduar përmes Standardit të Sigurisë së të Dhënave të Industrisë së Kartave të Pagesave (PCI-DSS). Të dhënat e transaksionit tuaj të blerjes ruhen vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për të përfunduar transaksionin tuaj të blerjes. Pasi ky transaksion është përmbushur, informacioni i transaksionit tuaj të blerjes fshihet.

Të gjitha portat e pagesave direkte i përmbahen standardeve të përcaktuara nga PCI-DSS siç menaxhohet nga Këshilli i Standardeve të Sigurisë PCI, që është një përpjekje e përbashkët e markave si Visa, MasterCard, American Express dhe Discover.

Kërkesat PCI-DSS ndihmojnë në sigurimin e trajtimit të sigurt të informacionit për kartat e kreditit nga dyqani ynë dhe ofruesit e shërbimeve të tij.

 

 

SEKSIONI 5 – SHËRBIMET E PALËVE TË TRETA

Në përgjithësi, ofruesit e palëve të treta të përdorura nga ne do të mbledhin, përdorin dhe shpalosin informacionin tuaj në masën e nevojshme për t’i lejuar ata të kryejnë shërbimet që na ofrojnë.

Sidoqoftë, disa ofrues të shërbimeve të palëve të treta, të tilla si portat e pagesave dhe përpunuesit e tjerë të transaksioneve të pagesave, kanë politikat e tyre të privatësisë në lidhje me informacionin që ne kërkojmë t’u sigurojmë atyre për transaksionet tuaja të lidhura me blerjen.

Për këta ofrues, ju rekomandojmë të lexoni politikat e tyre të privatësisë në mënyrë që të kuptoni mënyrën në të cilën do të trajtohen informacionet tuaja personale nga këta ofrues.

Në mënyrë të veçantë, mos harroni se disa ofrues mund të jenë të vendosur në ose të kenë lehtësira që janë të vendosura në një juridiksion tjetër nga ju ose ne. Kështu që nëse vendosni të kryeni një transaksion që përfshin shërbimet e një ofruesi të shërbimit të palëve të treta, atëherë informacioni juaj mund të bëhet subjekt i ligjeve të juridiksionit në të cilin ndodhet ai ofrues i shërbimit ose lehtësirat e tij.

Pasi të dilni nga faqja e internetit e dyqanit tonë ose të ridrejtoheni në një faqe internet ose aplikacion të palëve të treta, nuk qeveriseni më nga kjo Politikë e Privatësisë ose Kushtet e Shërbimit të faqes sonë të internetit.

 

Lidhjet

Kur klikoni në lidhjet e tjera në dyqanin tonë online, ato mund t’ju drejtojnë larg nga faqja jonë. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë të faqeve të tjera dhe ju inkurajojmë të lexoni deklaratat e tyre të privatesise.

 

SEKSIONI 6 – SIGURIA

Për të mbrojtur informacionin tuaj personal, ne marrim masa paraprake të arsyeshme dhe ndjekim praktikat më të mira të industrisë për t’u siguruar që ai nuk është humbur, keqpërdorur, marrë, zbuluar, ndryshuar ose shkatërruar në mënyrë jo të duhur.

Nëse na jepni informacionin për kartën tuaj të kreditit, informacioni është i koduar duke përdorur teknologjinë e sigurt të shtresës fole (SSL) dhe ruhet me një kriptim AES-256. Edhe pse asnjë metodë e transmetimit në Internet ose ruajtje elektronike nuk është 100% e sigurt, ne ndjekim të gjitha kërkesat PCI-DSS dhe zbatojmë standarde shtesë të industrisë përgjithësisht të pranuara.

 

SEKSIONI 7 – COOKIES

Këtu është një listë e cookies që përdorim. Ne i kemi renditur këtu, në mënyrë që të zgjidhni nëse dëshironi të hiqni dorë nga cookies ose jo.

 _session_id, token unike, sessional, na lejon të ruajmë informacionin rreth sesionit tuaj (referuesi, faqja e uljes, etj).

karrocë, shenjë unike, e vazhdueshme për 1 ore, ruan informacione rreth përmbajtjes së shportës suaj.

 _ safe_session_id, shenjë unike, sezonale

 storefront_digest, shenjë unike, e pacaktuar Nëse dyqani ka një fjalëkalim, kjo përdoret për të përcaktuar nëse vizitori aktual ka qasje.

SEKSIONI 8 – MOSHA E MIRATUAR

Duke përdorur këtë faqe, ju paraqisni që jeni të paktën moshë madhore në shtetin tuaj ose provincën e vendbanimit tuaj dhe na keni dhënë pëlqimin tuaj për të lejuar ndonjë prej vartësit tuaj të mitur për të përdorur këtë faqe.

 

SEKSIONI 9 – NDRYSHIME NË KËTË POLITIKË PRIVATËSIE

Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë, kështu që ju lutemi rishikoni atë shpesh. Ndryshimet dhe sqarimet do të hyjnë në fuqi menjëherë pas postimit të tyre në faqen e internetit. Nëse bëjmë ndryshime materiali në këtë politikë, ne do t’ju njoftojmë këtu se është përditësuar, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm se çfarë informacioni mbledhim, si i përdorim ato dhe në çfarë rrethanash, nëse ka, ne i përdorim dhe/ose e shpalosim atë.

Nëse dyqani ynë është blerë ose bashkuar me një kompani tjetër, informacioni juaj mund të transferohet te pronarët e rinj në mënyrë që ne të mund të vazhdojmë të shesim produkte për ju.

 

PYETJE DHE INFORMACION KONTAKTI

Nëse dëshironi të: hyni, korrigjoni, ndryshoni ose fshini çdo informacion personal që kemi, në lidhje me ju, regjistroni një ankesë ose thjesht nese dëshironi më shumë informacion kontaktoni në [email protected]

dir.topmillion.net